onsdag 22 juli 2009

Bilder

Nu har jag lagt ut några bilder så scrolla ner och kolla.

Inlagd igen. -_-


Nu ligger jag inne igen för igår kväll var jag så dum att jag kollade en temp och den visade 38,4 så mamma ringde in hit och då sa dom att vi skulle åka in direkt -_-. Och imorse vaknade jag med 39,0 så när jag tog alvedon så höll jag på och svettas ihjäl. Jag och Johan skulle ju egentligen ha farit på Mediamarkt och köpa antingen Rock band eller två gitarrer och Metallica spelet. Men nu får ju det bli så fort jag får åka hem.

Snart ska ju vi till uppsala, jag och pappa kommer åka den 29 och åka tillbaks dan efter. Sen när vi ska till huddinge tar pappa och Klara bilen ner. Jag mamma och Hugo ska flyga, jag längtar skitmycket att få åka dit.

fredag 17 juli 2009

Sova över!

Idag åkte vi in igen vid kl 09.00, mamma hade ställt alarm kl 08.00 men hon råkade trycka på snooze så vi sov tills klockan var 08.30 och pappa kom kl 08.50 så jag åt ingen frukost utan köpte en drickyoghurt i kiosken och sura kolaflaskor.

Natten gick bra jag sov i 6 timmar sen vaknade jag och behövde gå på toa, Hugo var tyst.
Och proverna på sjukhuset var så bra så jag behövde inga trombocyter så nu väntar jag tills kl 16.00 då ska jag till mormor och morfar och sova över.

Imorgon ska vi in vid samma tid som idag och sen till mamma för att fira Klara och om proverna säger att jag måste få nåt så åker jag in när dom andra sticker till stugan och sen kommer jag till stugan och då ska vi sova där!

torsdag 16 juli 2009

Ingen bra dag...




Ja som det står som det är.
Jag vaknade kl.05.00 och hade ASONT i halsen jag kunde knappt prata så jag fick viska ända tills vi kom till sjukhuset då släppte viskandet så jag kunde prata, vilket var skönt för mig.

Idag är det ju några dar efter behandlingen med cortison och då mådde jag dåligt för jag har slutat ätit cortison och hade skitont i magen, vilket betydde att jag var tvungen att gå på toa flera gånger hemma. Sen visade det sig att jag var tvungen att få trombocyter så vi åkte in igen vid kl.14.30 och på sjukhuset fick vi vänta skitlänge som vanligt. Jag var hemma igen vid kl.17.00, då bestämde mamma och jag vad vi skulle äta och det blev spaghetti, bacon och carbonarasås.

Min faster har varit på besök under veckan med hennes man och barn(min kusin) fast dom åkte idag. Imorgon ska vi in vid kl.09.00 på sjukhuset och sen ska jag till pappa på dagen ett tag hade jag tänkt och sen sova hos mormor och morfar i stan.

Sen på lördag fyller ju Klara år då ska vi sova i stugan hade vi tänkt om inte jag måste ligga inne då men det tror jag inte. Inatt ska jag, mamma och Hugo sova tillsammans för Johan jobbar, vi får väl se hur Hugo är inatt(jag skriver om det imorgon) för idag så har han varit jävligt förbannad.