fredag 21 augusti 2009

Min kära familj utom mamma,mormor,Hugo,Johan,farmor och farfar.
Jag hehe.












Klara plus en kossa jag fick från lekterapin!

Med morfar på cast.

Igår fick jag klaras benmärg...och då hade jag SKIT ont i huvudet det var skitjobbigt! Också när jag vaknade imorse så hade jag SKIT ont i magen och hade diarre, jag hade tänkt och gå till Klara men det fick jag inte för doktorerna.

Och inatt ska morfar sova med mig på isoleringen för dom kom i onsdags. När jag fick Klaras benmärg igår så kom morfar och då gav jag honom en kopp som jag hade skrivit med special penna "till morfar" med ett hjärta på, då fick jag en 10.0 megapixel kamera :D ska lägga ut några bilder från den senare.

Imorgon ska mamma sova här det blir andra natten hon sover med mig. Men jag längtar mest till jag får bo i ronald huset med mamma och pappa typ varannan vecka, och bara skita i CAST för då behöver jag inte vara på det tråkiga stället mer(jag tycker mycket,mycket,mycket mer om Umeås sjukhus!!!).

onsdag 19 augusti 2009

STRÅLNING FY FAN!

Ja idag var det tredje dan på strålingen, en dag kvar :D!!!!!! Första dan på strålningen var helt hemsk, vi hade ju varit och provat ut en grej som jag skulle ligga i när jag strålas men luften hade åkt in så formen som jag skulle ligga i var helt platt. Så då fick vi göra en ny sån och det tog ju sin tid. Strålningen var ju jätte jobbig också, men nu har jag fått en lugnande tablett innan strålningen så då känns det lite bättre. Men det är skit jobbigt och ligga stilla i en halvtimme. Nu ska jag läsa min kompis blogg www.fjerilen.blogg.se sen ska jag spela wow.

BYE BYE!

fredag 14 augusti 2009

C.A.S.T

i fredags skrevs jag in på CAST för att få cyt och efter jag hade fått den så började jag kräkas hela fredagen och lördag natt, men det gick över på lördag morgon som tur var. Vi var också på grönan på torsdagen då var jag ganska trött efter, men det var kul där.

tisdag 11 augusti 2009

Comics Heaven

Idag var jag och Johan på Comics Heaven som det heter nu men förut hette det serieboden.



Dom har nästan bara serietidningar där gamla och nya, och några X-men gubbar och spindelmannen m.m.

Jag köpte nästan bara Kalle Anka tio 100 sidor Joakim pocket(gamla),Kalle pocket(nya) plus en Hälge tidning. Johan köpte två Arne Anka(en elakare version av Kalle Anka),Herman hedning och Kalle och Hobbe m.m.



Idag var jag också på röntgen och hos tandläkaren, på röntgen röntgade jag lungorna,handen och knäet. Hos tandläkaren kollade dom tänderna och la på fluor på dom.



Idag har jag också kräkts fyra eller fem gånger(kom inte på exakt hur många gånger).Det var väl det som har hänt idag.