måndag 28 september 2009

Grabbkväll

Ikväll ska jag Johan och Hugo sova tillsammans utan mamma, just nu är Hugo inte den nöjdaste så vi får hoppas att han blir det med grabbarna.

Idag på sjukhuset fick vänta i fyra och en halvtimme på doktor Åsa, och vi var skitarga på henne för vi har aldrig tyckt om henne. Så vi hade ett långt samtal med Åsa och imorgon ska vi upp till sjukhuset ta prover gå till ronald komma tillbak när ronden är redo, fattar att dom inte gör så med alla som är som vi för vem vill vänta i fem timmar på ett samtal i 15-20 minuter där dom säger att jag måste dricka mer och så!?

söndag 27 september 2009




fredag 25 september 2009

MORSAN!

Igår kom mamma och det var jättekul! Men jag hade bett henne ta med några grejer men typ inget blev rätt, hon skulle ta med en serie fast hon tog säsongen jag redan hade sett, hon skulle ta med kp-tidningar men hon tog den den jag hade läst, och mina högtalare men dom kom inte heller med.

Vi kom på fler alla barnen skämt igår: Alla barnen hade eurytmi, utom Gustav för han hade leukemi.

torsdag 24 september 2009

Skolarbete kan vara kul ibland ;D

Ja...faktiskt när man sitter med sin farsa och gör läxor och så kommer man på värsta bästa ultra grymma grejen till läxan, som idag ma skulle göra "alla barnen" ex: Alla barnen svimma utom bert för det var hans fjärt. Men jag kom på en 1000000000 procent bättre är ni redo.

Alla barnen gick till skolan, utom Roger för han hade prolem med droger.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! säger jag bara!!!!!!!!!!!!

Alla som inte tyckte den var rolig eller tog illa upp för dom heter Roger kan gärna skriva en kommentar.

Åhhh...

Imorse innan vi gick till sjukhuset så åt jag potatis till frukost(rätt konstig frukost)men mat är det som smakar bäst, jag har prövat kex choklad men den smakar bara annorlunda och det jag dricker till är typ bara festis med kaktus smak.

Idag så hade jag gått ner lite i vikt så doktorn sa att jag kanske behövde TPN nån natt men inatt ville jag verkligen inte men vi ska se imorgon på vikten om jag har gått ner mer så måste jag nog ha TPN en natt :(. Idag ska jag och pappa äta chilli corn carne till middag sen ikväll sent kommer mamma, Johan, Hugo och Klara.

tisdag 22 september 2009

Inatt donken ;D

Inatt ska jag sova här på donken!

Fatta att inte ha sovit en hel natt på över en månad det klarar man bara inte!
Nu fick vi med oss teralen om det inte skulle gå och sova men jag tänker bara ta det om jag vaknar mer en 3 gånger kanske...

http://www.youtube.com/watch?v=XxBMHSvQ9YQ

http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go&feature=fvw

måndag 21 september 2009

YES!

HAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu har jag ätit nästan 2 hela potatisar och en hel portion makaroner och tomat sås, och imorgon när dom har sänkt TPN:et så kommer jag säkert äta mer så det blir nog en natt på ronald imorgon!!!!

Nästan en natt på ronald

Inatt tänkte jag och pappa att vi skulle få sova på ronald, för jag har inte sovit en ända natt sen jag till sjukhuset i stockholm. Men läkaren sa att det tyckte hon var helt omöjligt och dumt, så vi bästemde att dom skulle sänka TPN:et till hälften istället och om jag äter tillräckligt imorgon så fick vi sova på ronald.

Så imorgon ska jag försöka äta så mycket jag kan!
Diarré,diarré och diarré.
http://www.youtube.com/watch?v=pJs9CEhXTFM

torsdag 17 september 2009

Bilder

Här är clics och jag när jag matar hugo.












måndag 14 september 2009

Hemsk Helg.

Det har varit den värsta helg nånsin faktiskt. CVK:n gick ju sönder på fredag natt eller midnatt, när pappa åkte hem. Och för det har jag väldigt ont i halsen där dom har opererat och satt in en slang. Det gör ju att jag måste trycka på morfin knappen så att jag får morfin, mår illa och blir trött. Men jag har iallafall orkat se lite film, spelat lite Guitar Hero 5 och kört lite wow.

Här på B78 har dom ju besöksförbud, bara mamma,pappa och syskon får komma, och det var ju så himla typiskt när mormor och morfar kom.

Men jag fick jätte många kalle pocket och några kalle tidningar och en grej som heter click, det är som fyrkantiga plattor som man bygger ihop jätte roligt faktiskt.

onsdag 9 september 2009

Skit ont

Sen i fredags natt så har jag haft skitont i armen så jag har inte riktigt orkat skriva och så. Men igår så kom lotta från lekterapin och vi höll på att vika papper det blev två guldfiskar, jag gjorde en gul och lotta gjorde en röd. Vi skulle ha gjort det idag med men jag orkade inte riktigt.

Igår sov mamma med Hugo här, det var mysigt. Ikväll ska Johan sova här, vi har haft jätte trevligt vi såg Seinfeld sen Simpsons och sen började vi spela wow och såg Family Guy.

På fredag åker pappa hem till Umeå, önskade att jag hade fått följa med :=(. Idag var jag och pappa ute ett tag och efter det gick vi till pressbyrån här på sjukhuset och köpte lite godis och en hälge tidning.

Mormor,Morfar och Henrik ska komma också det ska bli kul för då får jag mina Kalle tidningar :=).