onsdag 28 oktober 2009

Inga bilder

Det blev inga bilder, men ni får nöja er ändå!

tisdag 27 oktober 2009

Nytt rum :D

Idag har jag och Klara bytt rum.
Jag fick ett ganska mycket större rum, jätteskönt! Det skulle egentligen vara en överraskning till torsdag.

Jag har också varit och tagit prover och fått antiglobelinernånting, det tog rätt lång tid. Så det blev väntan på sjukhuset idag.
Men imorgon ska vi fixa mer med rummen så då ska jag lägga ut bilder hade jag tänkt.

måndag 26 oktober 2009

No Stockholm.

Vi slapp åka till Stockholm imorgon! Så otroligt skönt, mina trombocyter är väldigt låga och då ska man inte flyga av nån anledning. Läkarna i Stockholm tycker inte heller att man ska ge trombocyter utan att jag ska få producera mina egna för det är bättre.
Så imorgon behöver vi bara åka upp till barn 3 och ta prover och sen åka hem igen.

Och på torsdag fyller jag år!!!

onsdag 21 oktober 2009

Barn 3

Idag var vi på Barn 3 och tog prover, dom andra vaccinerade sig mot svininfluensan. Det var rätt kul och komma tillbaka och hälsa på alla som jobba, sen åkte jag och Klara till mormor och morfar där fick vi lite lunch vi skulle egentligen ha stannat längre för mamma skulle på stan men hon strunta i det men Klara hade dans så hon stannade kvar tills det. Så jag, mamma, Johan och Hugo åkte hem för mamma skulle äta så jag åt också lite. Sen gick jag, Johan och Hugo på en liten promenad, och nu har vi precis ätit.

Det börjar närma sig till min födelsedag också och det skulle vara väldigt kul om ni kunde sms:a 20 kr till dodaj fixar på min födelsedag, om ni inte vet vad det är så är det en insamling som min mamma starta om ni inte läser hennes blogg. Gå in på http://www.barncancerfonden.se/4711 så hittar ni säkert!

tisdag 20 oktober 2009

Hugo matning


måndag 19 oktober 2009

Havet



Igår var jag och pappa ute vid havet, men det var bara dimma där ute så vi gick ut en bit till vindsnurran och vände igen. Sen när vi kom hem så spela jag lite, sen åkte vi till mamma och hämte lite grejer där träffa jag Henke och hans tjej. Sen handla vi på ica kvantum vi köpte spaghetti för vi skulle äta spaghetti och köttfärsås, jag köpte också lite godis.


Och idag vid fyra ska jag till mormor och morfar för pappa ska spela tennis, vi ska äta kyckling med ris. Sen ska jag till mamma för Hugo är bra idag men Klara är fortfarande snorig så hon ska sova hos pappa, det ska bli jätte mysigt att få sova hos mamma! Det var nästan 3 månader sen jag gjorde det.

söndag 18 oktober 2009

Nya planer.

Ändrade planer ska sova hos pappa inatt Hugo snorar, mysigt det också men jag hade sett fram emot en myskväll hos mamma.

En helt normal lördag.

Igår var det en helt normal lördag för mig. Jag klev upp och tog mina mediciner gick och la mig igen, slog på datorn ett tag sen åt jag frukost med pappa och vek lite origami(det blev en stjärna och ett glasunderlägg)sen ringde jag mamma och bestämde att jag skulle åka dit till kl 15.00, och när jag kom till mamma så höll dom på att packa upp och så, så jag spela lite sen gick vi på en liten promenad med Hugo för han skulle sova för vi skulle äta. Sen fortsatte jag spela lite och sen började jag brodera på pacman broderiet som snart är färdigt, just det jag träffa Wille och Wille också när vi kom tillbaks från promenaden fast jag sa bara hej och hej då. Sen när klockan var 15.00 så skulle mamma, Johan, Hugo och Klara åka iväg på nån fest så då skjutsa dom hem mig till pappa, och vi gick till OK Q8 och skulle posta ett brev och köpa popocorn men då fanns det ingen brevlåda där fast det har funnits förut, sen när vi kom hem spela jag lite WOW och pappa gjorde mat, det blev tacopaj som var supergod. Senare på kvällen spela jag och såg lite tv sen vid 23.00 gick jag och la mig.

Idag ska jag och pappa åka ut till havet sen ska jag till mamma för att sova där, det ska bli jättekul.

lördag 17 oktober 2009

HEMMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igår kom jag HEM! Det är som att vara i paradiset här!

Fast bilresan var skitdryg men det var värt det, inget jag gör om jag absolut inte måste på ett tag. Vi stannade bara en gång och det var i Sundsvall för att äta, och alla grejor som vi hade på ronald fick plats så bilen var fullproppad. När vi nästan var hemma så var morfar så trött så han börja kalla mig Daniel och Henrik istället för Gustav :D. Sen när jag kom hem så packa jag upp lite smått och sen åt jag och pappa tacos sen tog jag ett härligt varmt bad, jag hade tejpat upp CVK:n så den inte fick nått vatten på sig.

Nu ska jag spela lite ha det bra!

måndag 12 oktober 2009

Hemfärd nr.1

På fredag så ska vi mest troligt få fara hem och vara hemma i 2 veckor, det blir precis så jag får vara hemma på min födelsedag.


Mamma och Johan åker hem imorgon så mormor och morfar stannar med mig tills fredag och då åker vi hem. DET SKA BLI SÅ KUL!!!


Att få träffa några kompisar och få vara hemma. Det onda i fötterna har gått över nu och det är också jätteskönt. Idag tog dom bort stygnen från CVK:n också det var lite bökigt för hon fick först inte bort stygnen med saxen så fick hon hålla på och pilla med det.
Sen gjorde jag och Lotta från lekterapin ett hjärta var som blev superbra, men den där stjärnan får vi inte till.

onsdag 7 oktober 2009

Ont ont ont

Igår kväll kom mormor och morfar hit det var ju jätte kul, men sen på natten så fick jag så otroligt ont i mina fötter. Det värker hela tiden, vi som hade tänkt ha en sjukhusfri dag idag men det blev ju inte riktigt så för vi var tvungna att gå upp så en doktor fick kolla på det. Dom sa att det var GVH.

Annars så mår jag bra fast jag hade mått bättre om jag slapp vara på sjukhuset hela tiden.

Jag fyller ju år snart också det ska bli skitskoj, sen i november ska en klasskompis komma hit det ska bli skitskoj också.
Men på min önskelista så har jag skrivit typ lavalampa, sackosäck, soft air gun(lite kul måste man ju få ha), kläder och hörlurar med mick till datorn m.m.

Ikväll ska vi äta tacos och imorgon ska vi äta fattiga riddare till lunch(mums).

lördag 3 oktober 2009




fredag 2 oktober 2009

Grillkväll

Idag ska vi grilla här på ronald, vi ska grilla kött och potatis typ. Idag har vi varit på dagvården för vi har ju blivit utskrivna från B78 det var jätte skönt även om det tog lång tid för det är ju bara två gånger i vecka man kommer dit. Och jag har börjat med ett korsstygn som ska bli en pacman bana med några pacman gubbar ska lägga till några bilder ikväll hade jag tänkt.

Vi har också varit och handlat idag, vi skulle kolla på kläder till mig men jag hitta inga snygga. Jag köpte också ett bilspel till X-Box Midnight Club heter det så det ska jag pröva typ nu.

Och i nästa vecka ska mormor och morfar komma det ska bli jätte skönt för då slipper jag sova med Hugo, jag har nog svårt att sova utan honom så det blir ganska jobbigt när han skriker på natten.