söndag 31 januari 2010

Hej Då

Just nu så får jag en behandling och får kissa väldigt ofta.

Jag försöker ha det så mysigt som det går nu, jag saknar er alla och önskar jag hade orken att träffa alla som jag vill träffa men nu har jag bara träffat min släkt.
Fortsätt gärna att sätta in pengar på dodaj fixar.

Jag kommer sakna er alla!

193 kommentarer:

Anonym sa...

ASSÅ jag blir fan skitledsen jag dör, precis alla på waldorf är ledsna och LIKSOM VARFÖR HELT JÄVLA FUCKING ONÖDIGT ...... SERIÖST DET ÄR LIKSOM INTE SANT!!! JAG ORKAR INTE MER.. .... .. .. . HOPPAS DU FÅR DET BRA VI ÄR ALLTID MED DIG!

Anonym sa...

vi saknar dig med
/nattan

Anonym sa...

hoppas du får det bra var du än hamnar.

Anonym sa...

Fina fina Gustav. Jag känner inte dig men jag vill ändå säga att du är en helt fantastiskt fin kille. Jag är stum av beundran.

Många många kramar
Lotta

Anonym sa...

du är bäst

Anonym sa...

Fin munk! Jag träffade Janna på en workshop om amigurumis på stadsbibblan på jullovet. Hon är väldigt duktig på att virka.
Fina Gustav vi saknar dig också!
Kram!
/Sanna

Anonym sa...

när jag var en liten pojke, sådär 9 år ungefar jag krockade med min cyckel med en annan grabb-cyklist. jag var borta en bra stund. långt långt borta då såg jag att jag inte var ensam alls.
och när jag var 17 år och min älskade tjej dog i trafikolycka var jag helt säker att jag kommer träffa henne. och det vet jag även nu. jag är glad att hon väntar på mig där och är redo att träffa alla mina älskade vänner som väntar på mig.
jag känner varken mina eller dina förfädrar men jag vet att de väntar
vi ses

Briana sa...

Jag kommer att sakna dig Gustav, trots att jag inte känner dig!
Det kommer att bli ledsamt på skolan, men jag vet att du kommer till ett bättre ställe.
Och att du är så otroligt stark, det är ju helt fantastiskt!
Vilken otrolig människa du är.
Tänker på dig!

Maria sa...

Vill bara säga att du är en toppen kille Gustav. Vilken kämpe du är!! Många kramar Maria mamma till Victoria som fick benmärg av sin lillebror Marcus mars 2008.

Anonym sa...

Åh GUSTAV VI SKANAR DIG MED! Vi älskar dig otroligt mkt, det går inte att beskriva. Jag har lagt ett kort åt dig i din brevlåda hemma hos din mamma. Vet att du inte är där men snälla be din mamma elr John eller nån att hämta det åt dig. Vill att du ska få se det! Jag älskar dig!
Pussar och kramar från Linnea lindgren! <3

Anonym sa...

Hej då Gustav. Väl kämpat! Jag önskar dig en fin resa.
En massa kärlek,
Sara

Anonym sa...

Du känner inte mig, men jag har läst din och din mammas blogg. Kan bara tacka för att du skrivit om dig själv, det har gett mig så oerhört mycket. Hoppas att du får det bra på andra sidan och att du får känna dig frisk och stark där. Livet är verkligen inte rättvist, du verkar vara en sådan fin människa. Kram till dig!
/Anna

Anonym sa...

Är så glad att jag fått känna dig! Tänker på när jag passade er första gången för mer än 5 år sedan och jag var så impad över att du kunde sticka (nått som jag aldrig haft tålamod med), så skulle du vänta tills Anna kom hem men det blev så sent så du somnade med stickningen, så sött!
Jag tänker inte säga hej då för jag vet att du kommer att vara kvar här alltid, fast på ett annat sätt!
Stor kram Fina fina du!!!
/Ida Mikaelsson

Anonym sa...

Hej Gustav !
Vet du, när vi var ute idag, jag och Noah (min pojke på fyra år), så fastnade hans fot djupt i snöhögen, där vi klätrade. Då vi drog kom foten ut utan sko eller strumpa ! Oj vad vi fick gräva långt ner efter skoen !

Noahs lillebror Linus blev mycket sjuk och dog i mars sista år två år gammal. Faktisk lå han på samma avdeling som du och vi har också bott på sal 10 ! Jag skriver detta, för att berätta vad hans storebror Noah upplever. Han säger, att han lekar med sin lillebror och att Linus följer med i allt vi gör ! Att han ser och hör oss. Jag känner det inte lika tydigt, mest som en atmosfär av hans personlighet runt oss. Men Noah säger helt tydigt, att han ser Linus ! Han kan till och med peka ibland och fråga, om jag inte ser honom nu då!
Noah säger , att lillebror lekar med de andra barnen som också har dött och att han alltíd är glad nu. Kanske små barn har lättare att se själen till de som dött, om det nu är så ? Kanske tur du har lillebror Hugo ! Du har en jättefin familj tror jag ! Noah säger att när man är utan kroppen, behöver man bara tänka sig til et ställe, så är man där ! Man kan vara fler ställen samtidigt. Inte illa eller hur ! Jag vet inte var Noah har allt detta från, men ingen har berättat nåt sådant för honom.. Nån har villet trösta honom med att hans lillebror är "i himlen" eller "sitter på en stjärna och blinkar" till honom. Men den köper han inte ! Han är ju precis här ! är vad han säger..

Allt väl till dig Gustav !

Kirsten (bekant till din mama och "waldorftant")

Arvid sa...

Jag kommer att sakna dig också!Puss och kram!

Janna sa...

Hej Gustav.
Tack för att jag fick träffa dig. Jag tänker på dig.
Kramar
Janna

Janna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Jonna sa...

Hej Gustav!

Du har verkligen en fin blogg. Tack för att vi får vara med och följa dig, alla människor som du inte känner men som bryr oss så mycket om dig i alla fall!

Hoppas du får en mysig söndagkväll!

Kramar Jonna

Anonym sa...

Hej Gustav!

Vilken smart, vacker och modig liten människa du är! Jag har en son som är 13 och han älskar också att pyssla med fina grejer som du gör. Jag tror att han skulle svara nästan likadant på de flesta frågor som du. Särskillt om favorit tv-programm. Ja, vi älskar Simsons. Jag önskar att jag hittade tidigare din och din mammas blogg. Vi kunde dela så mycket kärlek med er. Och kanske skicka den där x-box ratten.

tusen kramar/ Mirjana

Anonym sa...

kommer att sakna dej:(<3
jag tänker på dej
/Vilhelm i sjuan

Anonym sa...

Gustav!
Jag tänker på dig.
Ingemar

Anonym sa...

En stor varm kram från en liten tant och hennes vovve i Gävle.

Anonym sa...

Hej Gustav!
Det känns som om du skall resa bort och få se nya saker som vi inte känner till. Vi står ensamma kvar på perrongen och vinkar och vi är väldigt, väldigt ledsna. Så stort intryck har du gjort på oss fast vi aldrig riktigt hann lära känna varandra. Många kramar från
Frida, Bella och Mika med familj

Anonym sa...

Du är den modigaste jag känner!
Beundrar dig fina,fina Gustav!
Ha det bra! Vi ses.
//Jonna Säisä

Anonym sa...

vi ses i Nagliana!

Kristina sa...

Hej Gustav! Jag hittade hit till din blogg helt nyligen men har följt dig sedan dess - du är en fantastiskt stark kille och trots att jag inte känner dig så tänker jag ofta på dig och hur modig och varm du är. Tack för att du har delat med dig, du ska veta att du har gjort ett stort intryck på väldigt, väldigt många.

Kerstin sa...

Hej Gustav,
hoppas att din söndagskväll blir riktigt fin och att du får flera mysiga dagar. Du vet säkert att vi är många från skolan som följer din resa och att du på många sätt kommer att fortsätta att vara med oss, i våra hjärtan, våra skratt och våra tankar - även om tårarna rinner just dessa dagar och många fler. Där, hos oss, har du alltid din självklara plats, fina Gustav.
Tack för din värme och omtanke
Hälsn Kerstin

Charlotta sa...

Åååh ... "stor virtuell jag känner dig inte men berörs av det du skriver kram!"

tove sa...

Gustav, du är den modigaste kille jag hört talas om. Ville bara säga det. Ingen kommer glömma dig.

Anonym sa...

Hej Gustav, vilken fin & modig kille du är. Jag satte in pengar och blev så glad när jag läste att ni nått målet :)
Du har berört mig, jag kommer alltid tänka på dig när jag virkar. Hej då - vi ses en dag! Kram!

Anonym sa...

Önskar dig den finaste av resor...och styrka till dina nära o kära

Anonym sa...

Gustav, du är en fin och härlig människa!
Jag känner dej inte, men tänker mkt på dej och din familj!
Skickar massor med varma styrkekramar till dej!
KatarinaR

Bjorkholm08 sa...

Kan bara föreställa mig vad du går igenom just nu. Jag hoppas att du får det bra din sista tid här och att du får det ännu bättre dit du ska. Vi tänker på dig och skickar kramar. / Anna med familj

Marie sa...

Hej gubbe. Du låter så tapper. Så duktig. Så stor i denna lilla kropp. Tack för att du delar med dig utav dig själv här. Ha det nu så bra du kan under behanslingen. Jag tänker på dig ska du veta. Kram.

Anonym sa...

Hej,Gustav!

Vi saknar dig jättemycket! :(
Vi kommer aldrig att glömma dig!
Hoppas att du får det bra!

/Menea + familj(och Ronja)!

Anonym sa...

Vet du, så här ser jag på döden. Inte som nån resa, för vi ska inte åka bort. Alla männsikor är som vågor på ett oändligt hav. Kanske vet inte den enskilda vågen att den är en del av havet, men när den rullar in mot den fina stranden försvinner den inte utan blir en del av havet igen. På så sätt är vi alltid tillsammans med dem vi älskar. Kram till dej!

Anonym sa...

Känner inte dig, men vilken cool kille du är! Det finns nog inte en bättre människa. Kämpa på! Gillar ditt pyssel.

/Alice

annami sa...

Gustav, du finfina kille. Så länge dodaj fixar kommer jag att sätta in pengar där. Och jag ska se till att mina vänner gör detsamma. Du har fått upp mina ögon och jag har lärt mig mycket genom att läsa här inne hos dig, och hos din Mamma. En stor kram Anna, en vän i cyberspace.

Unknown sa...

Jag beundrar dej och ditt mod, din omtanke, din energi. jag är också imponerad av ditt pyssel som ger inspiration.

Var inte rädd för mörkret,
ty ljuset vilar där.
Vi ser ju inga stjärnor,
där intet mörker är.
I ljusa irisringen
du bär en mörk pupill,
ty mörkt är allt, som ljust
med bävan längtar till.
Var inte rädd för mörkret,
ty ljuset vilar där,
var inte rädd för mörkret,
som ljusets hjärta bär. Allt gott till dej Gustav från sofia på handarbetet

Änglafamiljen sa...

Gustav, vi känner inte varandra men jag tycker du är så otroligt stark som orkar skriva under din jobbiga resa, om du nu inte får stanna kvar här hos oss så ska du veta att det finns många som väntar på dig och behöver dig på andra sidan också, jag själv har förlorat min nyss fyllda 7åriga Adrian efter en stammcellstransplantation och han blir nog glad att få träffa dig då han också älskade att pyssla och spela tvspel.
Jag har både hört hans röst och sett tecken på att han finns hos oss nu också.
Döden är inte slutet utan början på ngt underbart. Vi kommer alla få träffa alla våra hjältar och kämpar så småningom.
Jag önskar dig och din familj all kärlek som finns.
Tobbe Pappa till Ängeln Adrian

Hanna sa...

Hej Gustav,

vi har bara träffats några få gånger och det var längesen nu. Sista gången tror jag var i skolans trädgård och då cyklade du på en hemskt stor cykel och min dotter, som då var ett och ett halvt år, tyckte att du var väldigt rolig och försökte säga ditt namn men det gick inte så bra. Sen berättade din mamma att hon ville att du skulle heta Staffan när du var liten och då sa du att du var glad att du hette Gustav.

Jag vill bara säga att du är en fantastisk kämpe! Och jag är så imponerad över att du lyckats samla ihop så mycket pengar! Många barn kommer att bli väldigt glada över att få ta del av det du åstadkommit med din insamling, och på så sätt kommer du alltid att vara med!

Hoppas du får ha det mysigt även ikväll.

Kram Hanna

Amanda sa...

Jag vet inte om du kommer ihåg mig...eller det gör du säkert. Loves lillasyster.
Jag kommer ihåg när du, jag, Clara och Anna var på bio för flera år sedan - vi såg Björnbröder.
Jag kommer också ihåg att du, jag och Clara brukade sitta och pyssla hemma hos Anna.
Kommer du ihåg?

Du är en underbart fin kille, det tror och hoppas jag att du vet!

Hoppas du får det bra i framtiden.

Amanda

Anna sa...

Lycka till på din resa, Gustav! Himlen kan skatta sig lycklig över denna kommande ängel!

Anonym sa...

Vilken fantastiskt fin blogg du skapat och vilken stark och modig gustav du är. Jag gillar din pysselblogg, den ger mig inspiration. Jag har berättat för min femåriga Elin om dig och din resa och hon vill gärna ge dig en stor kram, det vill jag med. Tack för att du delar med dig. Du finns i våra tankar hela tiden.
kramar Malin B-man och Elin

Anonym sa...

Hej! Vi känner inte varandra men jag har följt din blogg och jag ville bara säga TACK! Vilken fantastisk kille du är! Stor varm kram från en tjej i Östersund!

Anonym sa...

Gustav, förunderliga kille.
Är glad att vi sågs, fastän du nog blev less på mig och kameran.
Det gjorde intryck att någon så ung, lugn och försynt också visste precis vad han ville.

Ingen 12-åring som jag har träffat frågar om någon annan vill ha de där sista två chipsen som är kvar.
Och humorn, jag och Stella har skrattat gott åt Roger och Hans.

Tack fina du.

Största kramen
Åsa, Stella och Arvid

Anonym sa...

Vi är så många som tänker på dig och kommer finnas med dig i tanken hela, hela tiden. Du kommer aldrig att vara ensam.
Stor kram, och ha det bra. Vi ses

Anonym sa...

Hej Gustav! Jag önskar att du får ha det så bra som det bara går den sista tiden. Vi träffade aldrig varandra på CAST eller Ronald-huset men vi har hört om dig.

Tack för din insamling. En jättebra idé och så snällt att tänka på alla dom som ska vara där efter dig. Har tipsat så många som det bara går om din insamling och självklart skänkt pengar. Jag lovar att hålla koll så att dom verkligen fixar till det som du ville att det skulle bli.

Tänker på dig och hela din familj!
Marie M, mamma till Filip

Jonas sa...

Gustav,

Jag är så otroligt imponerad av den styrka du visar. Det var länge sen vi träffades nu, men jag kommer alltid att komma ihåg dig som en så otroligt glad och underbar kille. Alltid med ett leende på läpparna. Killen som som spelar GTA och pysslar.

Jag är så otroligt glad att jag fått känna dig, och har följt din kamp det här året med stor sorg, glädje och en otrolig beundran.

Farväl,
tusen kramar
Jonas Larson

lisalee sa...

Hej Gustav!
Jag är en vän till din mamma. Det är synd att jag inte kommer hinna träffa dig, jag hade tänkt att du skulle lära mig att virka för det är du verkligen grymt duktig på. Den där grodan du gjorde till Anna var bäst!
Men vi ses ju i Nangijala & då kommer vi ha massor med tid!

Kram Lisalee

Anonym sa...

VI KOMMER ATT SAKNA DIG MED GUSTAV!!!!
JAG LÄNGTAR EFTER DIG HELA TIDEN!!!
DU ÄR BÄST!!! DU ÄR BÄST!!!! DU ÄR BÄST!!!! DU ÄR BÄST!!! JAG KOMMER INTE PÅ NÅGOT MER ATT SKRIVA.


\\\TOFT

Julia Cromvik sa...

Hej Gustav!

Har läst din och din mammas blogg. Är stum av beundran inför din fina blogg. Är själv läkare och arbetar med vuxna patienter som benmärgstranplanteras och har lymfom.

Hoppas att sjukvårdspersonalen tar väl hand om dig! Tänker på dig och din familj.

Hälsningar från Julia Cromvik.

Ellen sa...

Min kompis Amanda dog i en bilolycka för ett år sen. Hon var 18 år och ni hade nog tyckt om varandra. Hon älskade att pyssla och var väldigt påhittig och busig! Om du inte får vara kvar här så tror jag att ni kan ha skitroligt ihop.

Allt kommer bli bra.
Tusen kramar

Alexandra sa...

Gustav,

du är så fin, så stark, så modig. Vi känner inte varann men jag känner din mamma. Jag har själv en liten pojke som är ett halvår nu, ungefär som Hugo. Jag kommer att berätta för honom om en modig ung man som berörde mig så djupt när han blir lite äldre. Och om jag får en till son en dag kommer jag att döpa honom efter dig. Du har berört mig så mycket fast vi aldrig ens har mötts.

Jag önskar dig all lycka på vägen och kommer tänka på dig varje dag och många gånger i framtiden. Och sakna dig.

Varma kramar i massor
och grattis till insamlingen.
//alex

DesignElwie sa...

Hej Gustav!

Grattis till insamlingen!

Vilka fina grejer du gör och vilken kanon fin blogg du har!


Kram!

Anonym sa...

Hej Gustav!

Du är en riktig Superman! Modig, stark och goood. Din mamma bör skriva en bok om dig. Det är sällan man träffar såna hjältar.
Sen är du så söt att man bara vill krama dig.

lämna oss inte, snälla, det blir tömt och tråkigt......kram/Tamara

Anonym sa...

Gurra, min vän, min guildm8, min granne, min dotters stora vän och idol. Du har ett fantastiskt stort hjärta som jag under den tid vi kännt varandra alltid beundrat. Är det något jag är säker på så är det att du alltid kommer att finnas med oss. /Peppe

Anonym sa...

Hej Gustav!
Du har verkligen varit en kämpe och vi har följt din svåra resa sedan februari förra året. Jag är en barndomsvän till din mamma och vi bor grannar. Din lillasyster Klara har varit hos oss några gånger med Maja och min Tuva. Din blogg och din pysselblogg är fantastiska och vi har fått mycket inspiration till pyssel. Gillar Mariogubbarna! Jag och din mamma spelade mycket Super Mario när vi var små. Grattis till insamlingen. Jag är säker på att den kommer att ge många sjuka barn mycket glädje tack vare dig, Gustav!
Jag vill ge dig en stor, stor kram!
Petra W

Mamma Mimmi sa...

Vilken jättefin blogg du har Gustav och så fina pyssel du gör. Vi tänker på dig och så klart sätter vi in en peng på insamlingen för att barnen ska få ha det lite bättre på sjukhuset. Vilken fin idé. Massor med varma kramar - du är en väldigt speciell och fin kille!

Anonym sa...

du är så himla modig och bra och stark!! jag beundrar dig.
hoppas att du får det bra, vart du än är.
och dina pyssel är jättefina!!!

Elsa sa...

Fina modiga Gustav,
tack för att jag fått lära känna dig. Du ha gjort ett stort intryck på mig och jag kommer inte att glömma dig.

Världen efter denna är bättre, det tror jag. Min storebror är där. Ni kanske träffas. Han är stor och har guldfärgat hår.

Jag önskar jag kunde säja nånting bra. Men orden räcker inte till. Vi kanske ses någon dag.

Många kramar / din vän Elsa

Anonym sa...

Känner inte dig men efter att ha läst din och din mammas bloggar så har jag fått en bild av en väldigt fin och gullig kille. Vet inte riktigt vad jag ska skriva men vill skicka en masssa kramar till dig och din familj, ni är helt fantastiska.
/Cia

jörgen sa...

Hej Gustav.

Vi kommer att sakna dig så mycket. Du har varit så otroligt modig och stark i det ni har gått igenom. Du kommer ALLTID finnas i våra hjärtan och tankar.

William, Maja, Jörgen, Pernilla

Anonym sa...

Hej Gustav!

Precis som Noah upplever att han forfarande har sin lillebror Linus i närheten så är jag helt övertygad om att man efter det här livet träder in i en andevärld som finns häromkring oss men som de flesta av oss aldrig uppfattar så länge vi lever såhär. En spännande och lycklig tillvaro väntar dig - full av mening, glädje och kärlek. Du kommer alltid att vara du, och du får vara tillsammans med alla igen en dag. Jag vet att det är så!
Kram från Camilla, Olivers mamma

Felix & sofia sa...

Ja du Gustav, det här hade vi aldrig kunnat tro. Vi önskar bara att du får ha det så bra som det går och att det ska hända ett mirakel. Felix har Vitis framme, han är rätt så grå nu för tiden och han rapar, suckar och sover. Tusen kramar och tankar till dig! Du är världens bästa Gustav

Felix & sofia sa...

Ja du Gustav, det här hade vi aldrig kunnat tro. Vi önskar bara att du får ha det så bra som det går och att det ska hända ett mirakel. Felix har Vitis framme, han är rätt så grå nu för tiden och han rapar, suckar och sover. Tusen kramar och tankar till dig! Du är världens bästa Gustav

Katarina sa...

Kramar. Du är otrolig.

Anna Löfgren sa...

Hej Gustav
Jag är svägerska till din mammas kompis Lisa och bor i Ske-å. Fick igår höra att du var sämre och tänker mkt på dig o ber för dig. Vi har satt in pengar och kommer fortsätta göra det, kommer uppmana mina vänner göra likaså. Den dag det är dags för dig att lämna denna jord väntar din plats i himlen på dig Gustav.
Det står i Bibeln om himlen "Och han skall torka alla tårar från deras ögon. Döden skall inte finnas mer, och ingen sorg och ingen klagan och ingen smärta skall finnas mer". Tänk vilken plats!
Jag har inte hunnit läsa din blogg, hittade den just o ville skicka denna hälsning, vilken vacker sak att du delar med dig till andra via bloggen och genom insamlingen du dragit igång.

Stor kram / Anna

Birgitta sa...

Hej Gustav, du verkar vara en helt underbar kille. Blir varm om hjärtat när jag ser dina bilder och kommentarer, inte minst om björnen Hans :) Jag önskar att jag fått träffa dig, men det kanske jag får någon gång, någonstans. Tårarna rinner när jag läser alla fina kommentarer här. Vet inte vad du tror, men har själv upplevt att livet fortsätter efter döden. Har genom din sida fått ny inspiration att sprida detta glada budskap vidare :) Tack Gustav för att du finns. Vi är alla ett. Är med dig och håller dig i handen.

Linda sa...

Fina Gustav! Stor varm kram till dig, du är aldrig ensam. Jag håller dig också i handen.

(Jag är din mammas barndomsvän. När vi var 12 dansade vi tillsammans).

Anonym sa...

Gustav,
Tänk vad fantastiskt mycket innehåll du givit ditt alltför korta liv. Tänk med glädje hur djupt du berört så många människor och som alla kommer leva sina liv med större närvaro och tacksamhet. Och via minnena av dig - var gång vi tar fram virknålen och virkar en alls inte lika söt groda som din till exempel:-)- kommer du att fortsätta leva genom oss alla. Tänk med stolthet på allt hjärtegott du gjort för andra barn genom din insamling. Du är fantastisk och kommer så fortsätta vara. Dina klasskamrater kommer att bära dig med sig resten av sina liv.

Ta noga till dig Kirstens rader. Jag tror de är sanna.

Findels mamma Cina

Zachrissons sa...

Du är en så fin och klok kille! Jag lider verkligen med dig. Du kommer alltid va ett fint minne som ger än hopp och glädje. Roligt att ni fått ihop så mycket pengar, vi gav en liten slant. Många kramar
från Svante

Anonym sa...

Vilken kille du är, du uppvisar en enorm styrka.Ni berör. Massor med varma kramar till dig och din familj.

Anonym sa...

Gustav! Kan inte med ord beskriva den vanmakt och känsla av orättvisa jag känner över det du tvingas gå igenom nu. Ditt öde får mig, en vuxen man, att gråta ögonen torra och fyllas av en djup beundran för den kraft du visar i situationen du befinner dig i. Mitt i allt det mörka är du dock en ljusbärare på det viset att jag och många med mig får se hur mycket kärlek det finns i denna världen och andra världar vi inte ännu kommit till. Dodaj fixar har givetvis fått ett välbehövligt tillskot också och mina egna barn ännu lite mer kärlek än vanligt då detta jag läser om i din blogg träffar rakt i hjärtat. Önskar dig all kärlek den närmsta tiden och vet att du kommer att finnas med för evigt hos alla som träffat dig och känt dig. Lycka till på vägen Gustav!

Anonym sa...

Fina fina Gustav, kommer sakna dig något enormt..
Det är här inte sant, men du ska veta att jag är med dig vart du än hamnar..
Storaa bamse kramar från Ellinore ( sköldpaddan)

Frida sa...

jag fattar inte hur livet kan vara så orättvist! jag känner dig inte, jag hamnade på din blogg av en slump när jag läste om cancer p.g.a att min morfar har det.. men jag blir så jävla ledsen, jag hoppas att du får det bra och jag tänker på dig

Anonym sa...

finns ingen som nånsin kommer att glömma dig. du är så fruktansvärt stark och väldigt väldigt modig.
puss och kram /a

Anonym sa...

Det var länge sen jag träffa dig men jag tänker på dig. Hoppas att du kommer att få det jättebra. Jag kommer att tänka på dig varje gång jag virkar. Hoppas jag blir lika duktig som dig nån gång. //Eden

Thomas B sa...

Jag sitter med tårar i ögonen efter att ha läst ditt senaste inlägg och alla kommentarer. Jag har inte lärt känna dig särskilt väl på skolan men har följt dig på din mammas blogg. Vi har ju också träffats ett par gånger under det senaste året, även uppe på Barn 3. Bilden från september 2007 där du har det underbaraste leendet kommer jag att bevara i mitt inre. Kära hälsningar Thomas Bergh, pappa till Noah och Linus.

Biggan sa...

Kära Gurra. Jag har tänkt hela dagen på vad jag ska skriva till dig, men de orden är inte uppfunna än.Det är en gåva att känna dig.Tack. Tusen mjuka varma kramar Biggan

Anonym sa...

Du är en helt fantastisk person och otrolig modig, Gusten. Tycker det är så orättvist att du ska lämna oss. Men samtidigt kommer du till en häftigare värld där du kan få visa Michael Jackson hur man egentligen dansar och du kommer att få åka ut på havet med gammelfarfar Åke igen. Kommer sakna dig så mycket.

Bamsekramar från Emma "Meja" Hallström.

Anonym sa...

Gustav önskar att vi hunnit träffats mer men det är långt avstånd mellan Umeå & Stockholm. Vi följer dig här & på mammas blogg!

Vi tänker på dig dag som natt & pratar mycket om dig & det som händer er just nu. Amanda & Jonathan frågar & undrar om dig hela tiden. Det är så svårt att förstå vad som händer & det är så orättvist, man inser att livet är skört.

Vi har lobbat för "Dodaj fixar" & det är jättekul att målet är uppnått, vilken bra ide´av dig!! :)

Önskar att mirakel kommer att ske & att du blir bra!! <3
Vi är med dig nu, i morgon & föralltid miljoner varma kramar från kusinerna Jonathan & Amanda, morbror Stefan & jag Maria <3

Singelmamman sa...

Tack för att du delar med dig av ditt liv och dina tankar. Jag har precis hittat dig och din mamma. Och jag har aldrig kunnat virka. Jag tycker att du är fantastisk. På alla sätt. Kram från en av dina bloggläsare.

Anonym sa...

Jag ber till Gud att han skall vara med dig och hjälpa dig! /allt gott Trygve

Anonym sa...

jag har inte träffat dig på ett år typ.jag önskar att jag hade fått träffa dej igen<3
jag önskar dej lycka till<3<3<3<3
/Vilhelm

Anonym sa...

Vi fortfarande ber och tror på ett mirakel.


Du ÄR ju ett mirakel, Gustav.

Sköldpaddorna sa...

Hej på dig Gustav! Vilket fint inlägg du har skrivet, vi kommer självklart fortsätta sätta in pengar på Dodaj! Vad bra att du orkar få ha det lite mysigt, det tycker jag att du är värd! Tänk att isbjörnen fick komma till dig och att det var just en sån som du behövde i din samling. Ska kolla om jag har någon, tror inte det, så jag kanske borde köpa mig en?
Din fina paperskonst som jag inte minns namnet (jag är ju så dålig på pyssel) på står här brevid mig, inte alla som har en sån gjord av Gustav!
Vi tänker på dig och hoppas att du inte har ont eller mår dåligt i kroppen. Sen förstår vi att du är jätteledsen, det är vi! Du är det sista jag tänker på innan jag somnar och det första när jag vaknar KRAM!

Anonym sa...

Kära, kära Gustav...

Anonym sa...

Finaste killen, vilken kämpe du är...

Vi är så många som tänker på dig och din familj.
Hoppas du känner styrkan i våra tankar, även från oss du inte känner! Kram!

Alexandra sa...

Alltså Hans och Roger. Det är det roligaste jag har sett. Jag har skrattat i en timme nu. Var bara tvungen att säga det också. Kram på dig!

Uros sa...

Hej Gustav!

Min mamma visade mig din blogg. Jag har inte hunnit läsa allt men har sett dina fina pryllar. wow, och jag som trodde att jag var duktig. Jag måste lägga mig nu men ska skicka min veckopeng till dodaj fixar. Vet du, jag pratar serbiska (bland annat) och dodaj betyder ungefär lägg till.
hälsningar från Uros från stockholm

Frida sa...

Jag har följt din resa genaom bloggen och tycker att du är fantastisk! Jag skickar härmed min varmaste hälsning, omtanke och styrka till dig och din familj! Jag tänker på er och önskar att livet inte vore så hårt och orättvist.

Mycket kärlek
/Frida

Freja sa...

hej gustav!

jag är vän till din gamla barnvakt ida och hon har berättat mycket om dig. jag tänker på dig.

/freja

Anonym sa...

hej gurrA! Jag brukar tycka Zlatan är grymm, men nu tycker jag du är grymmare, din blogg är ju superbra. är det svårt att lära sig att virka?, jag borde nog prova. jag älskar datorspel också. villka är dina favorit spel?

Anonym sa...

Vilken fantastisk kille du är som skriver en så fin blogg!
Tack för att du delar med dig av ditt liv och erfarenheter.
Hittade hit via "George med Liemannen bakom axeln"
Virka på, kämpa på!
Kram

Anonym sa...

Vad du är kreativ, toppenfina pärlplattor och blogg.
Be mamma stryka dem försiktigt på bakplåtspapper, eller så gör ni det redan.
Tack för du delar med dig till oss anonyma läsare.
Hoppas du mår bättre idag!!!!

Anonym sa...

Du är verkligen en hjälte och en modig liten/stor kille. jag har också en son i samma ålder och tänker mycket på hur de tacklar sjukdomen. jag är såå sjukt imponerad över dig. stor kram

Anonym sa...

Hej Söta Gurra! Du är en fantastisk förebild och cool kille. Kram till dig - Sara

Gurra G sa...

Tack alla!

Om ni har några frågor så kan ni maila mig på gustavrudstedt@hotmail.com.

Anonym sa...

Massor med varma styrkekramar till
dig och din familj, hoppas att du mår lite bättre! Jessica

Caroline sa...

Du är en cool Kille, Gustav. En sån som andra ser upp till och jag slår vad om att du påverkat fler än du anar.

Anonym sa...

Gustav, du stora lilla kille, jag tänker på dig och läser om dig och blir så imponerad av vad jag läser! Träffade nyss Daniel och jag hoppas att du kan få vara hemma lite om du orkar det. Du var med i en dröm jag drömde inatt, kommer inte ihåg vad den handlade om men jag minns ett härligt och lite lurigt leende.
/Lars N

Anonym sa...

Gustav min största idol, ngnsin!! Många kramar /en läsare

Cilla sa...

Måste bara säga att du är en fantastiskt stark person!
Ditt pyssel är urfint och du inspirerar verkligen!

Varma hälsningar
Cilla

T sa...

Du är en stark människa Gustav, en riktigt idol för många och du kommer att få uppleva någon annorlunda värld med massor av spännande och nya saker, massor av äventyr och glädje. Lova att ta det försiktigt så lovar vi att tänka på dig ofta och sätta in pengar på dodaj fixar. Varma kramar från Therese

Micke K sa...

Hej Gustav! Vi tänker på dig hela tiden. Jag minns när din ena crocks försvann i gjyttjan i kråken. Jag kommer att forsätta leta efter den. jag sökte efter den i sommras men hittade den inte. Nån gång kommer den att komma fram, kanske någon i Finland hittar den. Den kanske kommer fram om 40 år, men då är väl alla som vet vems den var tillsammans med dig någon annanstans.

Unknown sa...

Jag tänker på dig och är glad att du har så fina vänner och en så fantastisk familj! Det är imponerande att du delar med dig av det som händer dig och jag tittar in till dig och Anna flera gånger om dagen. Hoppas att ni har det mysigt ikväll. Massor av kramar och kärlek från Elinn.

Anonym sa...

Gustav! Du är nog den modigaste killen jag någonsin hört talas om, jag hoppas att du förstår det! Verkligen. Du vet nog inte vem jag är, men jag har iaf följt din blogg och du och din mamma är seriöst mina idoler. Sjukt coola. Kramar!!

Oliver sa...

Jag kan bara inte fatta att det här händer, men jag vet att du kommer få det bättre. Jag kommer att sakna dig jätte mycket och jag kan inte beskriva hur mycket jag önskar att du blev frisk igen. Jag tänker på dig asmycket. ;-)

många kramar Oliver

Anonym sa...

Fina Gustav! Tack för att du delar med dig av allt. Tänker på dig!

Magdalena sa...

Hej då och på återseende nån gång !!

Jag har följt din och din mammas blogg ett tag nu och varje gång jag tittar in slås jag av vilken beundran jag känner inför två personer jag aldrig träffat irl.

Vet inte vad Dodaj betyder eller står för för er men för mig har det fått en särskild betydelse, ett ord/namn som är synonymt med kärlek och kämpar-anda. "Dodaj" ,namnet, dyker ibland upp i mitt inre och ger mig nån slags vägledning i prioritering av livet, Tack !!

Allt gott till dig och din familj

M

Anonym sa...

Hej Gustav, Vilken fin blogg du har! Jag är förstagångsbesökare här och jag förstår att jag har träffat en finfin kille. Tack för det! Dodaj fixar ska få ytterligare ett bidrag. Jag kommer aldrig att glömma dig. Jag kommer att leta i himlen efter en starkt lysande stjärna. En stor kram från Jenny

Nellie/Klaras kompis! sa...

Hej Gustav!

Tänker på er alla!
Ge Klara,Annna och Hugo en stor kram från mig!
Ha det bra!

MVH Nellie!

Inger sa...

Fina modiga Gustav! Jag beundrar dig och ditt mod.Stor kram till dig från Inger (Annikas faster)

Ida sa...

Gustav. Som många andra som kommenterat så känner jag dig inte. Men du verkar vara HELT fantastisk. Herregud vilken kille du är!

Jag hoppas och ber om ett mirakel.

Och såhär tänker jag om döden: den är inte slutet, utan en del av livet. och det som är så läskigt är att vi inte vet vad som händer när vi dör. men vi kan tro vad som händer! och jag tror att vi hamnar någonstans bra och underbart, där vi kan göra det vi älskar mest och där vi träffar fina människor och knyter nya band! det tror jag!

största kramen någonsin!
du finns i min varma tanke Gustav!

KRAM /Ida

Anonym sa...

Hej Gustav! Jag hittade hit från en annan blogg. Har läst lite vad du skrivit, ska fortsätta senare tänkte jag. Får lägga till dig som min favorit:)
Tänker på dig och din familj!
Många varma kramar Elin A

Anonym sa...

Du har den finaste personligheten av alla. Du kämpar alltid på. Vi alla kommer att sakna dig grymt mycket.
Du kommer få det bra Gustav!
Vi ses.
jag kommer att hälsa på dig där uppe i paradiset.
Du är den modigaste som jag har träffat!
Vill att du ska veta det
/Elin
ps;Du kanske inte minns mig men vi har träffats många gånger och jag var hemma hos dig när du fyllde år.
Puss och kram.
Jag önskar dig all lycka.
älskar dig.

Gurra G sa...

Tack igen alla!

Och Magdalena Dodaj brukade jag kalla mig själv när jag var liten det är därifrån det kommer. :)

Anonym sa...

Jag känner inte dig (även om det känns så bara genom att läsa din blogg), hittade den idag till om med men du har berört mig så himla mycket, ska skänka pengar till din insamling och försöka få andra att göra det med. Du verkar vara en underbar människa, för underbar för att drabbas av detta men jag önskar dig att lycka som går och jag tänker på dig!

Anonym sa...

Hej Gustav!
Tack vare din blogg och din mammas blogg har jag precis satt in pengar pa Dodaj fixar!
Varma halsningar,
Carin i England

Anonym sa...

HEj på dig Gustav!
Hoppas att du har en hyfsad kväll! Jag tänker på dig ständigt och jämt och saknar dig! (Särskilt när jag spelar sequence). Idag vann jag och Therese två gånger över Fredde och Johannes. De skulle behövt dig! Jag har kollat in din groda på pysselbloggen, jättesöt! Förstår att Camilla är lycklig över den.
Massor av kramar
Karin S

Singelmamman sa...

Hej igen!
Om du visste hur glad jag är att se dig igen. Fan! Ursäkta svordomen. Kram till dig.

findel sa...

Jag saknar dig med!

/ findel

Ps. Gjorde en liten låt åt dig på min blogg, http://findel.blogg.se

Titti sa...

Gustav!
Vilket intryck du gjort på
människor!
Har läst alla kommentarer och
jag blir förundrad över all värme!
Människor som du ej känner
och som ej känner dig..
Och dina vänner som tycker om dig så mycket!
Fantastiskt!
Du har inspirerat och fått så
många att engagera sig och bry sig!
Många kämpar hela sitt liv men
lyckats aldrig att ens komma i
närheten av att beröra som du gör!
Det gör dig till en alldeles speciell unik person...

Tänker på dig och din familj

Titti

H A N N A S - F O R M sa...

Hej Gustav!

Jag hittade till din fina blogg idag...märker att du har ett stort hjärta. Jag önskar jag kunde trolla dig frisk, ska iallafall sätta in pengar på barncancerfonden.
All styrka till dig!
Hanna

Anonym sa...

Ville bara att jag tänker på dig och hoppas att du snart blir frisk!Linda

Anonym sa...

Hej Gustav

Du är den modigaste pojke jag någonsinn har kännt till och du ska veta att jag beundrar dig mycket. Du som har varit så stark. Vi tänkar på dig jättemycket.
Kram på dig
-Jan - Natalies pappa

Carina sa...

Hejsan!! Vilken super mario!!

Jag hittade hit som många andra via "vimmlemamman" till din mamma och sedan till dig, skrev även till din mamma att jag lagt in en länk från min blogg till din sida, hoppas det är okey för dig och din familj med detta är det inte det vill jag att ni meddelar mig, tänkte att alla pengar som går till denna sjukdom är bra pengar. Kramar i mängder och åter igen ytterligare kramar från mig till dig!! Kram/Carina

Jag sa...

Jag har inte läst så mycket om barn som bli sjuka, det smärtar så. Men ditt öde gör att jag bryr mig om min familj mer än någonsin. Jag stannar upp och tänker mer istället för att susa vidare i livet. Tack.

Sanna sa...

En plats väntar dig på ett mkt mkt bättre ställe där inga sjukdomar eller sorger finns och där du och dina vänner och familj en dag kommer att vara tillsammans igen. En stor kram till världens finaste och modigaste kille!!

Anonym sa...

VI ALLA TÄNKER PÅ DIG ! Ha det bra däruppe ! :(

Malin sa...

Fina, modiga Gustav, vilken fantastisk människa du är och vad fint av dig och din familj att ordna en insamling! Den kommer att betyda mycket för många. Du är en kille att beundra! Mina tankar går till dig och din fina familj.

Varma kramar från ett snötäckt Göteborg

Anonym sa...

En stor kram till dig.från en "tant i Stockholm" . KRAM KRAM. Dina pysselgrejer är så fina. Jag älskar också att pyssla. Ska titta på dina grejer och få en massa insperation.

Marika sa...

Din stora kämpe, även om jag inte känner dig så har du berörd mitt hjärta väldigt djupt!Sänder massor av kärlek till dig din modiga, underbara pojke!!!

Många kramar
Marika

Anonym sa...

Allra finaste pojke !
Kämparnas kämpe ...det är du .
Vilka tankar du har väckt i min värld , allt onödigt gnäll som finns runt omkring .
Kramas på med din familj , göm dig i mammas eller pappas famn när det känns ruggigt . Där är det bra att få vara .
Varma , varma tankar till dig och familjen ....
Lotta

Anonym sa...

Gustav...jag känner dig inte men har barn på skolan. Du är en kämpe..helt fantastisk.

Vi hoppas att du får stanna med oss alla men blir det inte så kommer du att fattas oss..

Du har gjort ett avtryck i denna världen...var stolt över det..över dig själv!

Vi tänker på dig och alla de dina runt omkring..

Kramar från Helena, Samuel och Ester.

Anonym sa...

Hej Gustav.
Jag känner inte dig, tyvärr, men jag tänker på dig. Ofta.
Skickar dig massor av kärlek, så blir du lite varm om örat nu så är det du känner :)
/Tessan

gotteochvi♥ GRAVID IGEN! sa...

jag känner inte alls dig men vill ändå säga att jag beundrar den styrka du verkar ha. eller åtminstone orkar framstå som att du har. stor kram!

Anonym sa...

Hej Gustav!

Vad kul att du har fått må lite bättre några dagar!
A såg Avatar igår och tyckte den var jätte bra (han sa att han ville bli en Avatar :-)), hoppas du också gillade filmen!

Oj vad imponerad jag är av dig!
Ditt bloggande, din insamling och din otroligt sköna personlighet hjälper väldigt många andra barn och föräldrar i samma situation!

Det har varit en stor förmån att fått lära känna dig under "De tre musketörernas" tid på Donken och jag är helt övertygad att vi på ett eller annat sätt träffas igen!

Ha det så bra som möjligt och hälsa hela din stora underbara familj från Älgarna!

P.s. Hör av dig om du behöver något från Schtaan, så försöker vi fixa en JAS-transport nästa leverans :-).

Hlsn Älgfar

Anonym sa...

Hej gustav! Jag känner dig inte alls, jag tror jag sett dig på skolan ett tal gånger. Jag måste bara säga att jag beundrar din starkhet och mod.

Mirjana sa...

Hej du lilla gubbe!

Hur mår du? Hur långt har du kommit med Mariogubbe?

kram//Mirjana

Anonym sa...

Du är väldigt stark.

Anonym sa...

superkul att du kom idag till skolan!! du är väldigt stark o du kan ALLID om du tror att du kan:)! /kramizar tilly!

elvira i klaras klass sa...

jag tycker att det är helt onödigt med cancer och tumörer jag kommer sakna dig även om jag inte känner dig så bra men jag känner klara och jag hoppas du får dt bra vart du en hammnar om det finns himelen o helvetet så kommer du till himelen det vet jag och vi alla får hoppas på mirakel

Freja NS sa...

Hej Gustav,inte för att jag känner dej så känner jag att jag ändå tycker om DIG väldigt,väldigt mycket och jag tycker så synd om dig som inte fick leva längre än så här. :( Jag är så glad att du tänker på andra barn som har cancer :) kramar från freja hoppas att du får det bra vart du än kommer!!! :) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Anonym sa...

Du är helt fantastisk Gustav! Tänk om alla människor hade varit lika fina som du!

felix & Sofia sa...

hej på dig gubben!
Vi skickar tankar från Arvidsjaur till dig. Tusen kramar och tankar felix o sofia

Anonym sa...

Du är så otroligt stark och modig, en helt fantastisk kille! Jag har aldrig träffat dig men du har berört mig väldigt väldigt mycket! Jag önskar dig allt gott!

En stor kram till dig från mig!!

Anonym sa...

Finaste, starkaste Gustav.

Jag blir så berörd av din blogg.
Tårarna rinner och världen stannar upp för en stund, du får oss som läser att bli bättre människor.
Hjälper oss att se vad som är viktigt,

Önskar dig all styrka framöver.
Vi alla som läst finns med dig i tanken, hela vägen Gustav.

Varm kram
Jenni
3-barnsmor

Anonym sa...

Hej Gustav! Oj oj oj vad kreativ du är. Tittar lite på de saker du har skapat och blir jätteimponerad!!! Du är en riktigt god kille. Jag har en dotter som som också är kreativ och har mycket fantasi. Du har fått den gåvan och jag tycker du är mycket speciell. Din mammma, pappa,syskon, morfar osv är jättestolta över dig. Jag ska tänka på dig och din mamma och dina andra nära och kära.
Kramar från Annika

Anonym sa...

Hej Gustav...Jag vill inte att du ska vara rädd....Jag har sett så många som gått över.....med ett leende på läpparna...det de har varit rädda för är hur mamma, pappa och syskon ska reagera.....därför har de svårt att släppa taget....
men kämpa inte emot....det finns mera som vi inte vet nu...kramar från Anita...........

Gurra G sa...

Anita jag är inte rädd för det här, men precis som du säger så tycker jag det känns mer jobbigt än vad man kan ana för Mamma, pappa, Klara, Hugo, Johan och alla dom andra släktingarna.

Jag vill inte att dom ska vara så ledsna nu utan bara att vi ska ha det så mysigt tillsammans som det bara går!

Anonym sa...

Gustav, du är så modig! Och vad roligt att du fick träffa din klass!

Din familj kommer så klart att få det väldigt jobbigt, men kom ihåg att alla de människor som tänker på er nu, som skänkt pengar och som funnits där för er, alla de kommer finnas kvar.

Du är fantastisk och jag hoppas att ni får ha det precis så mysigt som du vill.

Singelmamman sa...

Hej Gustav. Jag är glad att jag hittat din blogg, att jag får möjlighet att via den lära känna en fantastisk kille. Och ingen annan jag känner har kunnat förmedla nöjet med att virka som du kan. Jag är glad att du kunde hälsa på din klass idag och att du har mer tid med din familj. Och grattis till ditt fantastiska jobb med insamlingen.
Vänligen
Ann

magda sa...

Håller tummarna på att du blir frisk! Du verkligen inspirerar med din blogg i alla fall och man blir riktigt rörd!

Ska visa din blogg för min pojkvän, han fick cancer förra året och har precis blviit klar med sina behandlingar. Hoppas vi.

Kram Magda

Anonym sa...

Gustav, du är så enormt fin. En stor kram från Malin Hägglund.

Anonym sa...

Hej, känner dig inte men har läst om dig och verkar vara en helt fantastisk kille. Tänker på dig! /Therese

Morven sa...

Hej! Kul att höra att du spelar wow. Gör jag med. Vill bara säga att du är en jättetoppen kille. Ska göra en insamling från mina wow-vänner till dodaj fixar. För är man många kan man fixa allt tillsammans. Groupquests, raider, instanser eller vad som helst. Eller hur!? Massa kramar till dig från Morven på Frostmane.

Anonym sa...

Waow, vilken toppendag med överraskning för hela klassen! Jag hörde idel jublande röster när Frida ringd! Jag blev riktigt pirrig i magen över hela äventyret och jag fick behärska mig för att inte säga ett pip! Tänk att Johan fyller år samma dag och Per verkar vara en helylle kille. Tack för att du förgyller vår vardag!! Kram Fridas mamma

Anonym sa...

Så oerhört sorgligt!
Lycka till Gustav!

Gurra G sa...

Tack alla!

Morven jag kör på doomhammer och du kan adda min två gubbar zewena och frencina dom kör jag på mest, om du har lust att få boost eller nåt annat :=)

Jag tror jag har en kompis på frostmane. Men det vore kul om du hittade doomhammer!

Josefin sa...

Jag önskar jag hade hälften av ditt mod, du är min idol!

Singelmamman sa...

Hoppas att du gillade filmen och att du fick en bra och en fin dag.

Anonym sa...

Hej Gustav. Jag känner inte dig, men har precis tittat in på din blogg för första gången. Vilken fantastisk kämpe du är, og vilken glädje du verkar ge din omgivning mitt i sorgen.

Jag tycker också om att virka, fast det går faktiskt lite i vågor. Men många grytlappar har det blivit! :-)

Jag ska absolut sätta in pengar på Dodaj fixar, så att tiden på CAST kan bli lite mindre tråkig jmf med vad den verkar vara idag. Det tycker jag är en mycket viktig sak att kämpa för! Bra initiativ!

Kram på dig /Ninna

Gunvor sa...

Hej Gustav
Det finns inte ord som räcker.....
Du är en fantastisk modig kille.
Va fina saker du gjort.Tänker mycket på dig och många fina minnen dyker upp från tiden på skolan /fritids.Kramar från Gunvor

Linn sa...

Du är min hjälte!

Jag får så många tips från dig och jag blir väldigt imponerad av hur duktig du är på pyssel :) kämpa på. Jag tänker på dig och önskar dig allt gott! /Många kramar

Vincent från barn 3 sa...

En stooor kram till dig från Lilla Vincent som var på barn 3 samtidigt som dig och hans föräldrar... Vi tänker på dig

Mirjana sa...

Hej Gustav!
Jag läste dina kommentarer till bloggläsare och kan inte sluta förundras över din fina personlighet. Att du alltid sätter andra i första rum och att andras ont smärtar dig mer än ditt eget. Hur blev du så goood?

Alla självhjälpsböcker som jag köpt och läst har inte gett mig en bråkdel av det som jag lär mig av dig, en 12-årig pojke. Du är en inspirationskälla för oss som fick ta del av ditt liv. En lysande sådan.
Kram//Mirjana

Ellen sa...

Visst var Avatar bra? Jag hejar och tänker på dig Gustav! Puss från en främling

Singelmamman sa...

Tittar in i dag med. Och hälsar. Hoppas du får en bra dag även idag.

Anonym sa...

En van skickade en lank till din blogg & nu har jag last allt! Onskar att jag hade fatt traffa dig - du ar helt enkelt fantastisk! Jobbade pa Barn i Umea for lange sedan sa jag vet att pengar behovs sa barn kan ha kul mitt i allt det onda. Bor i Texas nu men ska forsoka ordna sa jag kan satta in pengar ocksa.
Kul att du kunde ga pa bio med din klass - vilket minne!
Stor kram fran Texas

Anonym sa...

Jag skanar dig Gustav. Jätte roligt var dte på bion! Du är bäst! Jga har gjort ett kolage till dig :)
Kramisar fårn Linnea L

Anonym sa...

Du är en jätte härlig kompis med alla universums positiva sidor!!!!O det kommer du vara 4 ever! jag kommer sakna dig så fruktansvärt mycke>3
Bion var super=)

Anonym sa...

Vill bara titta in och säga Hej! Filmen verkar bra som ni såg. KRAM/Karin

Singelmamman sa...

Tänkte skicka en hälsning till dig i dag med. Läser hos din mamma, lite mellan raderna. Kanske fel, men hur mår du just nu? Tittade ni på melodifestivalen? Själv är jag inte riktigt så förtjust i den tävlingen men jag tycker att Dolph var rolig.
Kram

Anonym sa...

Om världen bestod av såna som dig Gustav...då vore den helt annorlunda... o så mycket bättre!!!

Ber för dig och de dina, för mod och styrka när livet byter skepnad...En varsam smekning på din kind, farväl och tack för att jag fått följa dig ett stycke på vägen / Britt-Marie

Anonym sa...

Kram du fina Gustav, du verkar vara en supercool kille, rolig och trevlig och duktig på alla sätt. Lyllo din mamma och pappa som får ha dig!

Anonym sa...

Kram du fina Gustav, du verkar vara en supercool kille, rolig och trevlig och duktig på alla sätt. Lyllo din mamma och pappa som får ha dig!

Morven sa...

Ska lägga till dig. Ses kanske där under veckan!

Angela sa...

Du är en kille att se upp till!
Kramar från mig som nyss hittat din blogg. Du har berört mig enormt! Har lagt in lite pengar från min familj till dodaj.

Kramar

Anonym sa...

<3 Vilken fin kille du är <3

Mirjana sa...

Hej Gustav!

Jag skickade en kommentar till din mamma och säger till dig också: Skit i dumma kommentarer! Såna störda människor finns alltid och överallt och det enda man kan göra är att ignorera dem.

Vet du vad, jag gillar inte heller melodifestivalen! Jag hyrde massa komedifilmer över helgen bara för att kunna överleva mello-tortyr som börjar nu.

Har du planerat några roliga upptåg som det där med bio med kompisar? Har du varit nån gång på Tom Tits? Undrar om det finns något liknande i Umeå.....jag har aldrig varit utanför Stockholm (invandrare som har inte bott länge här)så jag vet inte....

kram//Mirjana

Anonym sa...

Hej Gustav! Jag önskar jag kunde skänka dig all världens frisk immunförsvarsceller till dig som kunde bekämpa alla cancerceller så du slapp gå igenom allt det där. Att du fick må bra. Men du är ju en hjälte, duktig som tusan. kämpar som du gör. önskar att du slapp gå igenom allt det där. Önskar man kunde göra något ÄNNU mer än skänka lite pengar. Men pengar sätter jag självklart in. det känns så futtigt bara att man inte kan göra mera än så. All värme till dig!! din mamma, din pappa, dina syskon, din familj, dina nära och kära!, du verkar ha sååå mycket kärlek som folk vill visa och ge dig. ALLA vill nog krama om dig! Ha kvar dig. Kram till dig.

Unnur sa...

Du är fantastisk!!!<3

Elin sa...

Hej Gustav,

jag har hittat din blogg ganska nyligen. Du verkar vara en helt fantastisk kille. Om jag någonsin får en son önskar jag att han liknar dig.

Pernilla Berglund sa...

Hej Gustav! Det känns fint att få läsa din blogg, att du skriver om det du är med om. Du är väldigt stark! Jag hoppas du har det fint med din familj nu. Hälsningar från Pernilla (din gamla fritidsfröken).

Jessica sa...

Hej Gustav " Gurra"! Hoppas du mår ok efter omständigheterna.Här kommer en hälsning från en äldre tjej i sina bästa år. Vilken otroligt härlig kille du är! Du pysslar och donar, skriver blogg och delar med dig av ditt liv. Är inne och tittar till din mamma ibland och läste att du fått lite mer tid. Gustav du lura sjukdomen vid grinden det är bra:) Fortsätt så så länge du orkar för jag kommer sakna dig! Massa styrke kramar till dig! Du känner väl kramen från mig och om du nu känner efter riktigt noga nu så kommer en till! Du är underbar killen Ta nu hand om dig.

Anonym sa...

Hej gustav! Jag blev så berörd av att läsa din blogg. Den är så positiv och varm jag önskar att jag kunde vara lika positiv som du.
Du får mig verkligen att inse hur kort livet är för att hacka upp sig på onödiga skitsaker.
Du är stark mycket starkare än många andra. Du är en person som egentligen har livet framför sig som skulle göra världen så mycket bättre. Jag önskar dig all frid och vem vet, vi kanske ses någon gång? Jag hoppas det för du är verkligen speciell det märker jag genom att läsa din blogg.

Pernilla sa...

Gustav- jag ser nu att du är uppe i drygt 190 kommentarer (!). Du sätter visst rekord efter rekord! :D
Det är..., nej DU är ju helt fantastisk. Bland annat tycker jag du ska vara stolt över att skapat en så himla fin blogg.
Många hälsningar!

Bam sa...

Gustav! Jag hoppas du ser detta nu när du är i himlen, och jag hoppas även att du mår bra för det är du värd efter allt detta kämpande.

Min kusin dog i cancer för några år sedan. Han blev sju år gammal och det går inte en dag utan att jag tänker på dig. Kan du inte krama honom från mig?

Massa med kärlek till dig och din familj, Rebecca 'bam'

Fasching sa...

Vila i frid Gustav.

Fasching sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Fasching sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.