torsdag 12 november 2009

Pacman broderiet

Idag har jag haft så satans ont i fötterna så jag har inte orkat göra nånting, vi fick fara upp på sjukhuset och undersöka och dom satte in morfin tabletter mot smärtan så nu känns det bättre.
Jag trodde inte jag skulle orka ta nån bild på pacman broderiet idag och det gjorde jag inte så jag fick ta bilden från mammas blogg istället.

5 kommentarer:

Maria Bertell sa...

Hej Gustav,
Maria, TV-producent på UR här. Idag har jag läst alla inlägg du har skrivit i din blogg o jag vill bara berätta att jag tycker du skriver fantastiskt bra. Du uttrycker svåra saker med lagom många ord och på ett sätt som gör att jag lever mig in i din situation. Jag förstår hur jobbigt du har det ibland och hur bra det är andra dagar. Det kan låta självklart, men det är det inte. Många vuxna journalister har svårt att beskriva tillvaron så att man begriper den, men du lyckas. Lycka till med skrivandet, broderier o livet! Och jag hoppas att du snart kan springa i snön och umgås med dina kompisar i skolan.

Lisa sa...

Åhh vad fint! Jag önskar att jag var jounalist/TV-producent och kunde uttrycka mig så bra!

Nicole sa...

Hej Gustav! Jag drömde om dig och Arvid inatt, hehe. Vi byggde ett hus på Arvids tak och där uppe spelade vi Wii Fit, hheee ganska konstigt xD

arvid sa...

akta bläckfisken, hehe annars hur snyggt som helst du grabben

Elsa sa...

Hej Gustav,
vilket fint Pacmanbroderi! Jag hjälper gärna till med mönster om du behöver något och om jag kan:)

/Elsa med super mariobroderiet.